Møt Christine Ajungu

– Jeg er gift og har syv barn. Vi bor på ett rom i Naguru, et slumområde i Kampala, forteller 41 år gamle Christine Ajungu. Mannen jobber som bygningsarbeider og ofte står han uten arbeid på grunn av lite oppdrag. Med Christines inntekt har mye har usikkerheten forsvunnet.

«Vi kan stole på at min lønn kommer hver fredag»
– Christine Ajungu

Et hus fylt av skaperkraft, inspirasjon og glede, med fokus på business – steg for steg.
Velkommen til 4Africa! Dette er i korte trekk vår drivkraft og filosofi. Vi er kvinner som i felleskap har bygget frem en merkevare som i dag opplever stor suksess. Slikt skjer når gode hoder og rause hjerter finner hverandre.
Veien hit vi er i dag har vært lang, utfordrende og ufattelig lærerik. Men viktigst av alt har den skapt endringer i mange kvinneliv – en bit av gangen. I månedene framover vil du kunne bli bedre kjent med menneskene, tankene og drømmene bak bedriften og organisasjonen vår. I dag: Møt Christine Ajungu!

Christine forteller om den gode følelsen av å bli anerkjent for jobben hun har i 4Africa:

– Vi kan stole på at min lønn kommer hver fredag og jeg trenger ikke å bekymre meg for at familien skal mangle noe. Jeg kan til og med spare penger og håper vi snart har nok til å bygge oss et eget hus, sier Christine.

– Etter jeg startet i 4Africa ha jeg kunne kjøpe nye klær til meg selv. Naboene spør hvor jeg jobber og er nysgjerrige på hvorfor jeg har råd til nytt tøy. Jeg er stolt, smiler Christine.

I 4Africa strikker hun blant annet bamser og stortrives med arbeidsoppgavene sine.

– Jeg håper å kunne bruke det jeg har lært i 4Africa til å starte min egen business, avslutter Christine.

Takk for at også DU bidrar.

Pin It on Pinterest