Med over 12.000 følgere på Instagram og nyoppstartede Daily Story er Rikke Krefting en av Norges nye it-jenter. Nå støtter hun 4Africa! Les Rikkes beste motetips her.

Rikke3-300x225
Rikke3-300×225

”Det er flott og utrolig inspirerende det 4Africa gjør for kvinner som lever i et helt annet samfunn med mindre goder enn oss.” – Rikke Krefting.

Rikke Krefting bor til daglig i London, hvor hun nettopp har fullført en bachelor i fashion marketing. Med sin særegne stil er hun en betydelig influencer innenfor motebransjen. På bloggen sin og på Daily Stories deler hun bilder og tekst fra hverdagen sin i Englands hovedstad, og på Instagram får vi et enda tydeligere bilde av fashionistaens glamorøse tilværelse og inspirerende stil. – Fortell om hverdagen din i London; hvordan ser en typisk dag ut? – En klassisk hverdag for meg er grytidlig start rundt 6-7-tiden. Da hopper jeg i treningsklærne, røsker med meg en kaffe mens jeg tar på meg treningssko og løper bort til gymmen. Etter en times trening løper jeg hjem, dusjer, lager frokost og rusher så fort jeg kan til kontoret, hvor jeg som regel er klokken 9. Der sitter jeg frem til 18-19, hvis det ikke er alt for mye å gjøre. På kvelden lager jeg som regel middag hjemme med kjæresten eller venninner, går ut og spiser på en av nabolagsrestaurantene, eller hvis jeg er skikkelig sliten blir det middag bestilt på døren. Så sånn går no’ dagan hos meg.

”Jeg elsker hvordan man kan style 4Africa-clutchen på ulike måter, og hvordan den er med på å piffe opp et antrekk.” – Rikke Krefting.

– Hva er viktig for deg i arbeidet ditt med bloggen? – Det viktigste for meg med bloggen min er å inspirere andre, og å få dem til å føle at de kan relatere seg til antrekkene min – at de kan hoppe i bilen, kjøpe antrekket til en rimelig penge og føle seg fin og komfortabel. – Hvorfor vil du støtte et prosjekt som 4Africa? – Når man er fra et så privilegert land som Norge, synes jeg det er viktig å støtte de som er i nød med det vi kan. Ettersom vi er på andre siden av jordkloden, er det begrenset hva vi kan gjøre for å hjelpe. Derfor synes jeg det det er flott og utrolig inspirerende det 4Africa gjør for kvinner som lever i et helt annet samfunn med mindre goder enn oss. Jeg er takknemlig for at dere ønsker å ha meg med for å formidle det flotte arbeidet dere gjør for individer som trenger hjelp. – Hva er dine hotteste tips til å style clutchvesken fra 4Africa? – Jeg elsker hvordan man kan style clutchen på ulike måter, og hvordan den er med på å piffe opp et antrekk. Om høsten eller vinteren, med stor kåpe, boots og skinnbukser, gir den en ekstra glød. På stranden med løse og enkle kjoler, gjør den hele antrekket, vil jeg si. – Hva er ditt beste motetips for kalde dager (som vi jo dessverre fortsatt har)? – Hold deg varm med ull og lag på lag. Piff opp kulden med dagens trendy farger som rosa, gul og rød, og skap ekstra glans med litt paljetter. Jeg har helt dilla på paljetter!

Pin It on Pinterest