Møt Lillian Okello

– Livet før og nå er som natt og dag. Barna kan gå i 4Africas barnehage og lærer å lese. Jeg kan se frem til ukentlig lønn og aldri bekymre meg for om vi har nok mat. Jeg smiler hver dag og kan nesten ikke tro at jeg har fått denne muligheten, forteller småbarnsmoren Lillian Okello.

-Jeg sparer til eget hus og vil selvfølgelig jobbe enda mer for å kunne oppfylle drømmen om et bedre sted å bo. – Lillian Okello

Et hus fylt av skaperkraft, inspirasjon og glede, med fokus på business – steg for steg.

Velkommen til 4Africa! Dette er i korte trekk vår drivkraft og filosofi. Vi er kvinner som i felleskap har bygget frem en merkevare som i dag opplever stor suksess. Slikt skjer når gode hoder og rause hjerter finner hverandre.

Veien hit vi er i dag har vært lang, utfordrende og ufattelig lærerik. Men viktigst av alt har den skapt endringer i mange kvinneliv – en bit av gangen.

I månedene framover vil du kunne bli bedre kjent med menneskene, tankene og drømmene bak bedriften og organisasjonen vår. I dag: Møt Lillian Okello!

– Livet har blitt mye bedre etter jeg fikk jobb i 4Africa. Selv om vi fortsatt bor trangt og må gå langt etter vann, kan vi kjøpe mat og klær, sier 28 år gamle Lillian Okello.

Lillian og ektemannen bor med to, små barn på et leid rom i Naguru, et slumområde i Kampala. Ektemannen har en dårlig betalt jobb og før Lillian kom i arbeid gikk familien ofte sulten.

Lillian ble ansatt i 4Africa for syv år siden og arbeider med hekling og strikking.

– Mange kvinner ser nok litt opp til meg på grunn av jobben min. Det er klart jeg er stolt over det jeg har klart. Ikke minst er det deilig å endelig være selvstendig og se at familien klarer seg, sier hun.

Lillian håper på flere kunder til 4Africa.

– Jeg ønsker at 4Africa skal vokse slik at enda flere kvinner får jobb her. Flere kunder betyr også høyre inntekt for meg. Jeg sparer til eget hus og vil selvfølgelig jobbe enda mer for å kunne oppfylle drømmen om et bedre sted å bo, avslutter hun.

Takk for at også DU bidrar.

Pin It on Pinterest