Hurra! Vi får 100.000 kroner av Siri Tollerød!

2014-05-30-14-53-22-3

Som mange av dere sikkert husker, valgte toppmodell Siri Tollerød seg 4Africa som ”sin” organisasjon da hun fikk mulighet til å gi bort en pengesum i forbindelse med at skoprodusenten TOMS og motemagasinet Elle samarbeidet om et prosjekt ved navn Models giving back.

Prosjektet gikk ut på at TOMS designet en spesialkolleksjon med sommersko, som har blitt solgt i utvalgte butikker i Norge. Salget har gått over all forventning! Og det var deler av inntektene fra dette salget som skulle gå rett til tre organisasjoner som tre modeller fikk velge selv. Bilder av modellene med skoene kunne man se i juni-utgaven av Elle.

Vi kan nå avsløre at 4Africa mottar hele 100.000 kroner fra Siri og prosjektet! Det er helt fantastisk! Vi er stolte, ydmyke og veldig, veldig glade for dette bidraget. Det betyr mye for en liten organisasjon som vår.

Vi har lyst til å benytte anledningen til å takke TOMS, Elle, fotograf Frida Kildal – som tok noen skjønne bilder av Siri for oss, Why Not – som gjorde en fantastisk jobb med markedføringen, og ikke minst vakre Siri Tollerød. Tusen takk, alle sammen. Dette er veldig stort for oss!

siri-tollrc3b8d-med-toms-sko

LES INTERVJUET MED SIRI HER!

Og til alle dere lesere: Følg med den kommende uken! Da skal vi nemlig stå på stand på Gladmatfestivalen i Stavanger! Ha deilige sommerdager så lenge!

Takknemlig hilsen fra alle oss i 4Africa.

Pin It on Pinterest