– Et sted som dyrker håp og drømmer

– Jeg har bakgrunn som lærer, men det var en dårlig betalt jobb. Med seks barn å forsørge strakk ikke lønnen til, forteller 39 år gamle Winfred Okello.

Et hus fylt av skaperkraft, inspirasjon og glede, med fokus på business – steg for steg.

Velkommen til 4Africa! Dette er i korte trekk vår drivkraft og filosofi. Vi er kvinner som i felleskap har bygget frem en merkevare som i dag opplever stor suksess. Slikt skjer når gode hoder og rause hjerter finner hverandre.

Veien hit vi er i dag har vært lang, utfordrende og ufattelig lærerik. Men viktigst av alt har den skapt endringer i mange kvinneliv – en bit av gangen.

I månedene framover vil du kunne bli bedre kjent med menneskene, tankene

og drømmene bak bedriften og organisasjonen vår. I dag: Møt Winfred Okello!

Winfred begynte å jobbe i 4Africa for syv år siden med hekling og strikking. I dag har hun ansvar for opplæringen av nye kvinner.

«Jeg har opplevd et betydelig økonomisk løft i løpet av årene i 4Africa.
Det aller viktigste er at jeg nå kan sende alle barna på skolen»
– Winfred Okello

Hun er gift med barnas far, men mannen har også en annen kone. Winfred forteller at ektemannen sliter med å bidra økonomisk og hun er derfor helt avhengig av god inntekt for å klare seg selv.

– 4Africa har gitt meg mye av alt. Å bli økonomisk selvstendig er en ting, men i tillegg har 4Africa gitt meg opplevelser og minner for livet. Den årlige julefesten er et høydepunkt og jeg blir alltid like stolt når vi får besøk av sponsorer og andre som vil se hvordan vi jobber, sier Winfred.

Seksbarnsmoren ser tilbake på mange år med utfordringer og bekymringer. Nå gleder hun seg over fremtiden.

– Før var studier en fjern drøm. Nå tenker jeg stadig på å få meg høyere utdannelse. 4Africa er et sted hvor håpet kan vokse for de som har mistet det, avslutter Winfred.

Takk for at også DU bidrar.

Pin It on Pinterest